COVID-19 update 16 maart 2020

“Ons beleid ten aanzien van Corona”

Voor alle deelnemers, ouders en medewerkers en gebruikers van de Oase,

Als Oasekampen ontkomen we niet aan maatregelen rondom het Corona virus. We hebben als bestuur vooruitgekeken naar de komende zomer. De medewerkers en deelnemers die zijn aangemeld, hebben via de mail informatie ontvangen hoe we als organisatie van de zomerkampen willen omgaan met de situatie.

Via deze weg informeren wij de bezoekers van de website en diegenen die overwegen om aan te melden voor komende zomer.

Zomerkampen

Wij gaan er vanuit dat we de zomeractiviteiten kunnen laten doorgaan volgens planning. We zijn tegen die tijd een aantal maanden verder en hopen en bidden dat het virus dan minder ontwrichtende invloed heeft. We nemen uiterlijk de tweede week van juni daarover een besluit als bestuur. Deelnemers ontvangen daarover hun gebruikelijke mailing met informatie. Wilt u ook worden geïnformeerd? Laat dan hier uw mailadres achter.

Werkweken

De werkweken proberen wij te organiseren in kleine groepen. Meestal hadden we zo’n 50 medewerkers per week. We hopen dat zij kracht en gezondheid ontvangen om ook dit jaar het werk weer te doen.

Weekendactiviteiten

De Oase wordt ook gebruikt als accommodatie voor groepen. Die groepen zijn tussen de 50 en 150 deelnemers. We volgen de voorgeschreven richtlijn dat wij als accommodatie dicht gaan tot en met het 28 april. Voor de annulering zullen wij geen kosten rekenen. We zijn dankbaar met onze trouwe achterban en vertrouwen op de Heer ten aanzien van de financiële consequenties. Indien nodig, informeren wij daarover onze achterban. Wilt u daarvan op de hoogte blijven? Laat dan hier uw mailadres achter.

Wanneer de maatregelen verlengd worden, dan heeft dat ook effect op de boekingen na 28 april. Wij houden de groepen daarvan op de hoogte.

Het is goed om te vermelden dat wij al jaren de accommodatie schoon houden, met onder andere poetswerk aan de deurklinken en handgrepen. Zoals de gebruikers ongetwijfeld weten, zijn we hierin consequent en stipt. Op die manier hebben we bijgedragen in preventief opzicht.

We vertrouwen in de huidige omstandigheden op de beschermende hand van onze Here Jezus.

Berichtinformatie
Relevante artikelen
COVID-19 update juli 2020
COVID-19 update juni 2020