Mededeling overlijden Hilbrand Hofman

Doetinchem,  27 januari 2021

Lieve Oasekampmensen, 

Als bestuur van de Stichting Oase (Oasekampen) zien we het als onze taak om jullie deelgenoot te maken van het overlijden vanmiddag van Hilbrand Hofman. Hilbrand was de echtgenoot van Heleen Hofman, coördinator van de meisjeskampen. 

Afgelopen jaar werd Hilbrand ziek, waarna een tijd met enorm veel pijn en moeite volgde. Afgelopen weekend werd ons duidelijk dat het helemaal niet goed ging. Hilbrand was weer opgenomen in het ziekenhuis en kreeg complicaties. De familie heeft daarover gisteren nog overlegd met de artsen, maar vanmiddag is Hilbrand in het bijzijn van de familie, door de Heer Thuisgehaald.

We willen jullie vragen om samen met ons biddend om Heleen en de verdere familie heen te staan in deze moeilijke tijd.

Heer, wilt U haar helpen, als het echt niet meer gaat, laat haar merken, laat haar voelen, dat U werkelijk bestaat. Dat Uw armen om haar heen zijn, en Uw Liefde haar omgeeft, dat ze ziet als ze terugkijkt, dat U haar gedragen heeft.

Uit het lied ‘Als het leven soms pijn doet’.

Namens het bestuur van Stichting Oase, 

Wijnhold Wijnholds en Bart Kramer


Condoleanceregister


De dienst online volgen

U kon de dienst donderdag 4 februari om 14:00 uur volgen via: https://uitvaartcentrumoostgroningen.liveonlinevideo.nl. De inlogcode (rechtsboven invoeren) is 883187984.

Berichtinformatie
Relevante artikelen
Uitnodiging Kampvergadering 17 april 2021
Bedankkaart van Heleen Hofman