Kampen

OASE: Ontspanning, Avontuur, Sport en Evangelie

Ontspanning?

Nou ja, het echte uitrusten kun je wat ons betreft thuis doen! Maar we verwennen je wel met heerlijk eten. We testen je creativiteit en natuurlijk is er een bonte avond en een kampvuur!

Avontuur?

Wat denk je van een speurtocht door de omgeving, opdrachtentocht, bosspel en voor de oudere kampen een spannende survival of nachtspel?

Sport?

Zwemmen, fietsen, kanoën, klimmen, een zeskamp en nog veel meer!

Evangelie?

Elke dag nemen we tijd om met de hele groep en in kleine groepjes in de Bijbel te lezen, te bidden en te zingen.

Kortom: Een weekje op Oasekamp heeft een goede balans tussen nadenken over geloof en actieve ontspanning.

Waar?

Op ons eigen schitterende terrein, midden in de bossen, ten oosten van Doetinchem. Een perfecte plaats om leeftijdsgenoten te ontmoeten en met hen te kamperen.

Op de Oase worden maximaal 4 kampen tegelijk gehouden. Elk kamp heeft 5 slaaptenten, een eet/recreatietent, een sportveld, een blokhut en een “paddestoel”. Je slaapt met maximaal 8 deelnemers en een leider in een tent, in een soort stapelbed. Verder heeft de Oase een prachtig eigen zwembad.

Jongens en meisjes apart?!

Ja!! Zo hebben de jongens een week ‘als mannen onder elkaar’ en kunnen de meiden ook lekker hun ding doen. Vanaf 17 jaar is er ook een gemengd kamp.

Leeftijden

Wij organiseren kampen voor kinderen/jongelui vanaf 9 jaar t/m 16 jaar. Het gemengde kamp is van 17 t/m 22 jaar. De exacte groepsindelingen vind je vanaf december voorafgaand aan het betreffende kampseizoen op de site.

Informatie

Kampgegevens, zoals wat je mee moet nemen, hoe laat je verwacht wordt, de deelnemerslijsten van jouw kampweek en een routebeschrijving, ontvang je in juni. Veel van deze informatie vind je ook bij veelgestelde vragen.

Aanmelden

Vanaf januari in het betreffende kampseizoen, kun je je aanmelden voor de kampen via MijnOasekampen. Geef je snel op, want de eerste kampen zitten soms half februari al vol. Neem je vrienden of vriendinnen mee naar het kamp, extra (digitale) folders voor hen sturen we graag toe!