Meebouwen aan het werk van Oase

Wil je meebouwen aan het werk van Oase? Dan ben je voor ons een Filippiër.

Een Filippiër is, volgens het Bijbelboek Fillipenzen, een vriend van het evangelie (1:5). In het Engels wordt daar het woord ‘fellowship’ gebruikt. ‘Fellow’ zou je in het Nederlands kunnen vertalen met ‘kameraad’, maatje. Paulus dankt de Filippiërs voor hun gemeenschap, hun maatje-zijn, met het evangelie. Geweldig toch? Wat hield het in? Paulus had net een gift ontvangen in materieel opzicht, maar hij wist ook hoeveel liefde de broeders en zusters in Filippi voor hem en zijn arbeid voor de Heer Jezus hadden en hij dankt hen dan ook voor het werk dat de Heer Jezus in hen begonnen is. Bijzondere relatie met elkaar, door het evangelie, niet?

Bent u een Filippiër van de Oase? U kunt het werk van de Heer op de Oase ondersteunen. Dat kan met gebed, door je inzet en via giften. Wij zijn de Heer daar dankbaar voor!

🙏 Gebed

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, daarin nemen we gebeds- en dankpunten mee! Vul je emailadres in en klik op “Verstuur”!

  💪 Inzet

  Ga een week met ons mee op kamp en wordt vrijwilliger!

  Elk jaar opnieuw hebben we allerlei vacatures voor kampleiding!

  🎁 Giften

  Het werk van Oase is afhankelijk van giften. We proberen de kampprijs namelijk zo laag mogelijk te houden, zodat ieder kind met ons mee op kamp kan gaan! Giften aan Stichting Oase zijn aftrekbaar van de belasting.


   Ik machtig Stichting Oase om het door mij opgegeven bedrag per de door mij opgegeven frequentie af te schrijven.