Partners

De links of banners die u hier ziet, verbinden de site van de Oasekampen met andere websites, onze partners. Wij voelen ons nauw verbonden met de personen of instellingen die de sites beheren. Niet altijd kunnen wij echter volledig instemmen met alle informatie of standpunten. Voor zover wij kunnen nagaan op het moment van het aanmaken van de link, staan wij achter de informatie op de respectievelijke sites van de partners. Wanneer u daarover vragen of opmerkingen heeft, willen wij dat graag van u horen. Neem dan contact met ons op!

Vereniging de Heerlijckheid Slangenburg
De Oase is gelegen in een prachtige omgeving: namelijk in de bossen van het landgoed ‘de Slangenburg’ bij Doetinchem. Stichting OASE is lid van vereniging de Heerlijckheid Slangenburg.

Bijbel & Onderwijs
Wil je een werkstuk maken over een onderwerp vanuit de Bijbel? Op zoek naar standpunten over evolutie, occultisme, islam en andere zaken? Bezoek de site van vereniging Bijbel en Onderwijs.

Stichting Chris
Soms lijkt het of je helemaal alleen staat, niemand luistert. Er is altijd Iemand die naar je luistert, maar als God heel ver weg lijkt, wil je misschien toch met iemand praten?

Wat er ook is, bel Chris! 078 6312300

Go4Christ
Via deze website worden diverse activiteiten aangeboden voor tieners en jongeren. Leuk als je nieuwe mensen wilt leren kennen of bestaande contacten wilt onderhouden. Bezoek de site.

BeterBijbel
Beterbijbel.nl is een mooie gelegenheid om de kennis van de Bijbel via een dagelijks ‘quiz’ te verbeteren, met name voor jongeren. Ook in de Store als App te downloaden.

Project Kerit
Zendeling kun je ook dicht bij huis zijn. Zo ervaren Henk en Els het al meer dan 25 jaar als een voorrecht om voor de Heer werkzaam te zijn als beheerdersechtpaar op het terrein van Stichting Oase in de Slangenburg: Project Kerit