Kampvergadering en trainingsdag

Op deze pagina staat informatie over onze jaarlijkse algemene kampvergadering voor medewerkers en het trainingsweekend voor (nieuwe én ervaren) kampleiding.

Kampvergadering zaterdag 6 april 2024

De kampvergadering wordt gehouden op zaterdag 6 april 2024 op Oase. Je bent welkom vanaf 10 uur voor een kop koffie of thee. Het programma begint om 10.30 uur. Tijdens de kampvergadering ontmoet je elkaar als kampleiding en worden de Bijbelse thema’s toegelicht. Er is ook een workshop. De kampvergadering kan worden gezien als de kick-off van het kampseizoen. We proberen zoveel mogelijk een complete bezetting qua kampleiding te hebben voor de kampvergadering, zodat deze zo effectief mogelijk besteedt kan worden. In de middag is er ruimte om met je team aan de slag te gaan.

Pl-ers zijn naast de algemene kampvergadering op 6 april ook uitgenodigd voor vrijdagavond 5 april.

Trainingsdag zaterdag 8 juni 2024

Voor de kampleiding wordt jaarlijks een trainingsdag gehouden. Een dag vol geestelijke en praktische toerusting, ontspanning, gebed en het uitwisselen van tips. De dag is daarom geschikt voor nieuwe maar ook voor de meest doorgewinterde medewerker.

De locatie van deze dagen is de Oase, in de Berk. Er zijn geen kosten aan verbonden. De kosten worden gedragen door Oasekampen. Wil je graag komen, maar zijn de reiskosten voor jou een probleem, stuur dan een email naar de administratie.

Tijdens de trainingsdag wordt er geen tijd gereserveerd om met je team te werken aan de voorbereidingen van het kamp. Het gaat deze dag vooral om training en toerusting. Natuurlijk kun je voor of na het programma wel even een rondje door de omgeving rijden om je speurtocht voor te bereiden.

Toerusting

Toerusting is het doel van de dag. Het programma is gericht op kampwerk in de volle breedte: geestelijke voorbereiding, organiseren van spel en sport, omgaan met jongeren. Het programma is divers samengesteld en er wordt gestreefd naar een balans tussen praktische workshops en geestelijke toerusting.

Aanmelden

Aanmelden voor de trainingsdag kan tijdens je aanmelding via het aanmeldsysteem. Mocht je die aanmelding al hebben gedaan en niet zeker weten of je je wel hebt opgegeven voor de trainingsdag, stuur dan een e-mail naar de administratie of bekijk je aanmelding in MijnOasekampen.