Kampvergadering en trainingsdag

Op deze pagina staat informatie over onze jaarlijkse algemene kampvergadering voor medewerkers en het trainingsweekend voor (nieuwe én ervaren) kampleiding.

Kampvergadering vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2023

De kampvergadering wordt jaarlijks gehouden in begin april. Tijdens de kampvergadering ontmoet je elkaar als kampleiding. Tijdens de kampvergadering worden de Bijbelse thema’s toegelicht. De kampvergadering kan worden gezien als de kick-off van het kampseizoen. We proberen zoveel mogelijk een complete bezetting qua kampleiding te hebben voor de kampvergadering, zodat deze zo effectief mogelijk besteedt kan worden.

BHV 10 juni 2022

De BHV training is op zaterdag 10 juni 2022 van 8.45-17.30 uur. Je kan je aanmelden voor de (herhalings)cursus met een mail naar administratie@oasekampen.nl of vermeld het op je aanmeldingsformulier.

Trainingsdag zaterdag 10 juni 2023

Voor de kampleiding wordt jaarlijks een trainingsdag gehouden. Een dag vol geestelijke en praktische toerusting, ontspanning, gebed en het uitwisselen van tips. De dag is daarom geschikt voor nieuwe maar ook voor de meest doorgewinterde medewerker.

De locatie van deze dag is de Oase, in de Berk. Er zijn geen kosten aan verbonden. De kosten worden gedragen door Oasekampen. Wil je graag komen, maar zijn de reiskosten voor jou een probleem, stuur dan een email naar de administratie.

Tijdens de trainingsdag wordt er geen tijd gereserveerd om met je team te werken aan de voorbereidingen van het kamp. Het gaat deze dag vooral om training en toerusting. Natuurlijk kun je voor of na het programma wel even een rondje door de omgeving rijden om je speurtocht voor te bereiden.

Toerusting

Toerusting is het doel van de dag. Het programma is gericht op kampwerk in de volle breedte: geestelijke voorbereiding, organiseren van spel en sport, omgaan met jongeren. Het programma is divers samengesteld en er wordt gestreefd naar een balans tussen praktische workshops en geestelijke toerusting.

BHV

Op deze dag wordt er een BHV (herhalings)cursus gegeven. Je kan je aanmelden voor de (herhalings)cursus met een mail naar administratie@oasekampen.nl of vermeld het op je aanmeldingsformulier.

Aanmelden

Aanmelden voor de trainingsdag kan tijdens je aanmelding via het aanmeldsysteem. Mocht je die aanmelding al hebben gedaan en niet zeker weten of je je wel hebt opgegeven voor de trainingsdag, stuur dan een e-mail naar de administratie of bekijk je aanmelding in het aanmeldsysteem.