Namens SDOK: Bedankt voor het sparen!

In de zomer van 2023 hebben we met elkaar gespaard voor SDOK! We hebben met alle kampen samen een mooi bedrag gespaard! Lees hieronder de brief die de SDOK ons gestuurd heeft!

Beste jongens en meiden,

Het was fijn om afgelopen zomer aan velen van jullie een presentatie te geven Tijdens de Oasekampen. Samen hebben we geluisterd naar een aantal verhalen van christenen die niet zoals wij in vrijheid kunnen geloven. Naast de moeilijke dingen die ze meemaken, hoorden we ook hoe God in alles bij hen is en voor hen zorgt. Daarbij wil Hij ook ons inschakelen, allereerst door voor vervolgde christenen te bidden. Ik hoop dan ook dat je dat nog steeds doet!

Naast bidden kunnen we hen ook helpen door geld in te zamelen. En dat hebben jullie gedaan! In totaal hebben jullie het mooie bedrag opgehaald van € 4.768,01. Hier zijn we ontzettend blij mee en dankbaar voor. Ik wil jullie en jullie ouders en alle andere gevers hiervoor heel hartelijk danken. Hiermee laten jullie zien het belangrijk te vinden om naast vervolgde christenen te staan!

De opbrengst wordt helemaal besteed aan kinderwerk in Turkije. Het is moeilijk voor kinderen van christenen om in Turkije op te groeien. Op school, in de stad of in de wijk zijn ze vaak het enige kind dat in de Heere Jezus geloofd. Soms worden ze om hun geloof gepest. Om ze te bemoedigen worden er voor
hen kinderkampen georganiseerd, zodat ze ervaren dat er veel meer kinderen zijn die in God geloven. Naast het doen van sportieve en creatieve activiteiten ontvangen ze onderwijs over de Bijbel en het christelijk geloof. Ook is er voor hen christelijke lectuur om meer over God te leren.

Met jullie hulp kunnen wij christenkinderen in Turkije blijven ondersteunen. Nogmaals heel veel dank voor jullie steun en gebed!

Meindert Klaver, SDOK

Berichtinformatie
Relevante artikelen
Kampplanning seizoen 2024