Uitnodiging digitale toerustingsochtend 20 februari 2021

Namens de kampcommissie en het bestuur, nodig ik je van harte uit om digitaal deel te nemen aan de eerste toerustingsochtend die we organiseren!

  • Wanneer : DV 20 februari 2021
  • Tijd: 09:30 – 11:00
  • Onderwerp: Heiliging – Worden wie je bent!
  • Spreker: Ronald de Jong
  • Voor wie: met name kappies/joffers maar iedereen die zich in zet voor het werk van Oase is welkom
  • Aanmelden: Scroll iets naar onder!

Zoals je misschien weet, zijn we als bestuur de laatste jaren opnieuw bezig met het onderwerp “identiteit”. Daarbij hebben vele van jullie ook input geleverd en van daaruit is de wens ontstaan om meer door het jaar heen te werken aan toerusting, dan alleen bij de algemene kampvergadering en het trainingsweekend. We denken dat het goed is om elkaar regelmatig (digitaal) te ontmoeten en zo van elkaar te leren en bemoedigd te worden.

Meld je hieronder aan! We sturen een aantal dagen van te voren een Teams uitnodiging naar het emailadres dat je opgeeft.

Hopelijk zien we je de 20e februari!

Met hartelijke groet,
Bart Kooijman

Toerusting gemist?

Je kunt deze terugkijken via https://aanmeldingen.oasekampen.nl/documenten, deze link is alleen toegankelijk voor medewerkers van Oasekampen (je hebt een bevestigde aanmelding nodig voor het huidige kampseizoen).

Teams link

Klik hier om de Meeting bij te wonen via Microsoft Teams

Over Ronald

Ronald is getrouwd en gezegend met 3 kinderen. Hij is opgegroeid in een christelijk gezin en tot persoonlijk geloof gekomen op 14 jarige leeftijd. Na een studie elektrotechniek, bedrijfskunde en een carrière in het bedrijfsleven werkt hij nu bij de gemeentelijke overheid. Naast het dagelijks werk is hij gedreven om het Woord van God te bestuderen en dat weer door te geven aan anderen!

Aanmelden

Berichtinformatie
Relevante artikelen
Afscheid Henk & Els Langeveld
Uitnodiging Kampvergadering 17 april 2021