Uitnodiging digitale toerustingsochtend 20 maart 2021

Namens de kampcommissie en het bestuur, nodig ik je van harte uit om digitaal deel te nemen aan de tweede toerustingsochtend die we organiseren!

  • Wanneer : DV 20 maart 2021
  • Tijd: 09:30 – 11:00
  • Onderwerp: Gebed!
  • Spreker: Jan Remmelink
  • Voor wie: met name kappies/joffers maar iedereen die zich in zet voor het werk van Oase is welkom
  • Aanmelden: Scroll iets naar onder!

Zoals je misschien weet, zijn we als bestuur de laatste jaren opnieuw bezig met het onderwerp “identiteit”. Daarbij hebben vele van jullie ook input geleverd en van daaruit is de wens ontstaan om meer door het jaar heen te werken aan toerusting, dan alleen bij de algemene kampvergadering en het trainingsweekend. We denken dat het goed is om elkaar regelmatig (digitaal) te ontmoeten en zo van elkaar te leren en bemoedigd te worden.

Meld je hieronder aan! We sturen een aantal dagen van te voren een Teams uitnodiging naar het emailadres dat je opgeeft.

Hopelijk zien we je de 20e maart!

Met hartelijke groet,
Bart Kooijman

Toerusting gemist?

Je kunt deze terugkijken via https://aanmeldingen.oasekampen.nl/documenten, deze link is alleen toegankelijk voor medewerkers van Oasekampen (je hebt een bevestigde aanmelding nodig voor het huidige kampseizoen).

Teams Link

Via deze link kun je zaterdagochtend alsnog deelnemen, mocht je vergeten zijn je aan te melden!

Over de spreker en het onderwerp

Mijn naam is Jan Remmelink. Ik ben heel laat getrouwd, we hebben geen kinderen. Op mijn 13e ben ik tot geloof gekomen, daarna in een jarenlange crisis geraakt die mij uiteindelijk tot grote zegen werd. Na een talenstudie heb ik 12 jaar in Duitsland gewoond, sinds 2002 ben ik weer terug in Nederland en werkzaam in het bedrijfsleven. Naast mijn werk bezig vooral met Bijbels onderwijs, met pastoraal− en soms ook jeugdwerk. Steeds weer op zoek naar wat de Bijbel bedoelt en hoe wij dat vertalen naar ons dagelijks leven.

Zaterdag 20 maart is het onderwerp gebed. De Bijbel is Gods belangrijkste communicatiemiddel naar ons toe, het gebed is onze manier met God te communiceren. Gebed is een essentiële voorbereiding voor elke dienst van een christen. Sinds ik mijn vrouw heb leren kennen heeft mijn gebedsleven een nieuwe impuls gekregen. Ik wil graag een aantal aspecten van het gebed onder de aandacht brengen, en daarna ga ik met de deelnemers in gesprek: samen leren!

Aanmelden

Aanmelden via het formulier kan niet meer. Gebruik de Teams link die een stukje naar boven staat om zaterdag deel te nemen.

Berichtinformatie
Relevante artikelen
Afscheid Henk & Els Langeveld
Uitnodiging Kampvergadering 17 april 2021